Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Hărmălaie pe partea stângă

Hărmălaie pe partea stângă 

Mircea Geoană nu mai e! În PSD. Dar, bântuie. Sapă. La temelia social-democraţiei, care pare intrată într-o criză mai dihai decât asta, care vuieşte în lume. Îmbuibaţii care conduc nu văd mai departe de rosturile lor. Nu acceptă nici sfaturi. Merg pe mâna lor. Partidul a devenit o ogradă particulară. O firmă pe care o administrează cum vor.

Ţara, mai la coadă. Criza deja s-a transformat într-o banalitate. Ne-am obişnuit cu ea. Pentru ce mai stau atunci domnii ăştia în Parlament? Care mai este menirea lor? Să producă agitaţie, subiecte de presă? Să demonstreze că, indiferent cum, mecanismul artistic al democraţiei trebuie să funcţioneze?

Mi s-a luat de PSD-işti şi PNL-işti care fac doar hărmălaie. Auzi că mai pregătesc o nerozie. Vor să-l suspende pe Băsescu. Au mai încercat o dată şi l-au ridicat pe soclu. Venerat de popor. Nu au învăţat nimic din gafele pe care le-au făcut. Sunt convinşi în mintea lor, care nu iese din aula Casei Poporului, că românii, zăpăciţi de neajunsuri, îl vor da jos pe Băsescu. Şi, ce dacă? Criza tot rămâne. Europa geme în continuare, iar politicienii de stânga se lamentează.

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*