Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: 23 de infracţiuni constatate şi amenzi de 2,4 miliarde de lei vechi într-un week-end!

IALOMIŢA: 23 de infracţiuni constatate şi amenzi de 2,4 miliarde de lei vechi într-un week-end! 

politisti ialomita trafic

Acţiunile în sistem integrat organizate de poliţişti fac victime, nu glumă! La sfârşitul săptămânii trecute, în judeţul Ialomiţa spre exemplu, oamenii legii au aplicat 732 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 242.045 de lei (2,4 miliarde de lei vechi) şi au constatat 23 de infracţiuni.

Poliţiştii de ordine publică au desfășurat 45 de acțiuni și controale pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale ce se comit, de regulă, în zona discotecilor, barurilor, night club-urilor şi a altor localuri de alimentaţie publică. Cu această ocazie, au fost constatte 6 infracţiuni şi au fost aplicate 175 de amenzi în valoare totală de 51.675 lei.

Poliţiştii de la Rutieră au derulat 52 de controale în trafic, ocazie cu care au constatat 14 infracţiuni, 6 dintre ele pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au aplicat 522 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 169.370 de lei. Totodată, au reținut 28 de permise de conducere și au retras 14 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au desfășurat şapte acțiuni și controale pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi a altor infracțiuni de natură economico-financiară, înregistrând trei dosare penale, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea a trei infracțiuni la Codul Vamal. De asemenea, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale la Legea nr. 12/1990 pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, în valoare de 21.000 lei. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării sau indisponibilizate 540 de țigarete, 85 litri alcool, 405 kg deșeuri feroase, 20 cartușe de vânătoare, articole de îmbrăcăminte și unelte de pescuit.

Adaugă un Comentariu

*