Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Satul Patru Fraţi, aproape de Cartea Recordurilor! Are 200 de indicatoare rutiere pe 9 km de drum

IALOMIŢA: Satul Patru Fraţi, aproape de Cartea Recordurilor! Are 200 de indicatoare rutiere pe 9 km de drum 

indicatoare rutiere patru frati 1

Patru Fraţi, un stat uitat de lume de la marginea judeţului Ialomiţa, are toate şansele să intre în Cartea Recordurilor, ca fiind cea mai bine semnalizată localitate din lume: 200 de indicatoare rutiere, montate unele lângă altele pe nouă kilometri, îi bulversează pe şoferi.

Potrivit Adevărul, Patru Fraţi, un sat românesc obişnuit din comuna ialomiţeană Adâncata, fără reţea de apă şi canalizare, arată ca un adevărat poligon de încercare pentru viitorii şoferi. De la intrare şi până la ieşirea din localitate, şoseaua principală este semnalizată cu numai puţin de 200 de indicatoare.

indicatoare rutiere patru frati 2

Pentru şoferii care se aventureză să circule pe această porţiune de drum este un adevărat chin. Semnele rutiere, îngrămădite câte trei-patru sau chiar cinci la un loc, din metru în metru, îi bulversează.

„Este cea mai mare prostie pe care am văzut-o cu ochii mei! Este imposibil să pui atâtea semne de circulaţie pe metrul pătrat. Nici nu ai timp să le vezi în trafic, darămite să le mai şi respecţi”, spune Victor Moise.

Conducător auto experimentat, Marin Gheorghe, primarul din Adâncata, consideră însă că indicatoarele sunt perfect în regulă. De la volanul maşinii sale, edilul lasă geamul şi încearcă să-i convingă pe localnici că totul este în regulă. Opinia primului gospodar este susţinută chiar şi de reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

„Semnele de la Patru Fraţi sunt perfect în regulă. Nu e nicio problemă cu ele”, declară comisarul-şef Sorin Goagă, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Ialomiţa.

Adaugă un Comentariu

*