Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 30, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Încă o păcăleală

Încă o păcăleală 

nelu 3

Avemus guvern! Unul imens. Cu peste douăzeci de ministere. Să ajungă la tot poporul politic. Să nu se mai mănânce între ei. Să aibă de lucru. Mașină la scară, scaun cald și ceva interese aranjate. E de bine. Ponta ne precopsiră cu structuri de putere noi nouțe. Ministerul Controlului, cel al Mariilor Proiecte.

Mediul se rupe de Păduri și Ape. Să fie liniște! Pace. Nu dispare din schemă prea trădătorul Gabriel Oprea. După ce și-a făcut veacul cu pdeliștii contribuind din plin la marea deziluzie, generalul super bogat se văzură vicepremier. Păi,bine neică Ponta, la ce mai urlați contra celor care ne-au dus la sărăcie. Doar așa pentru urechea prostului.

Aveți grijă ce faceți. Deja ne-am apucat să alegem grîușorul și pentru coliva voastră. Sunt semne.

Răspuns la Încă o păcăleală

  1. Corina Ciobanu Melicovici

    Pacaleli gasesti peste tot in Romania.Si de la Bucuresti este un pas pana la Targoviste.Si Plagiate se gasesc nu numai la Bucuresti,ci ,si la Targoviste.Va intrebati ce are comun Ponta si Melicovici de exemplu?Amandoi au pacalit Opinia Publica.Unul Politic,celalalt Cultural.Unul si-a Plagiat Lucrarea de Doctorat,celalalt si-a Plagiat Romanul ECOURI DIN SODOMA SI GOMORA,care a fost scris partial din Internet fara sa se mentioneze undeva in carte.Unul a mers cu avionul la Roma,altul a incercat sa mearga pe „JOS” la Roma,desi s-a folosit de doua masini,una in Romania si Ungaria,alta in Slovenia si Italia.Dar cel mai dureros lucru pentru Medien si pentru cetatenii acestei Tari sant promisiunile,sperantele,minciunile,afacerile,necredinta,aroganta.Le gasesti peste tot in jurul acestor oamenii,care-si doresc numai profitul personal,restul nu-i intereseaza,doar maine vine deja Sfarsitul Lumii.

     

Adaugă un Comentariu

*