Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » ÎNCREDEREA, CA O POVESTE

ÎNCREDEREA, CA O POVESTE 

nelu 3

Știți ce fac acum autoritățile? Ședințe, colocvii, simpozioane, raportări, statistici, vorbăraie.

Am remarcat treaba asta de ani de zile. După orice nenorocire se adună luptătorii și pun țara la cale. Pe viitor, promitem multe…

Că vom face și vom drege. Minunea ține puțin. Ne trece repede. Ceva specific. Am văzut militari cu câini lupi pe lângă cele două colegii din centru.

Tare. Păcat că nu patrulau pe acolo când se ducea la școală bietul Alexandru Ștefan. O să vedeți, până la urmă presa este de vină.

Și așa am ochit vreo doi trei șefi care se uită urât pe mine. De parcă eu am folosit cuțitul. Ăsta e obiceiul să se deranjeze cineva de la vârf atunci când critici.

Mi-a plăcut atitudinea prefectului Sanda care a înțeles din prima clipă impactul pe care l-a avut tragedia asupra cetățenilor, dar mai ales, a remarcat Victor Sanda, că instituțiile menite în asigurarea ordinii și liniștii publice au ieșit șifonate. Rău de tot. Au probleme cu încrederea acum.

Răspuns la ÎNCREDEREA, CA O POVESTE

  1. Donose

    Șeful IPJ, cel mai slab polițist- Marian Gălbenuș, finul/nașul plângăciosului avo(că)cat Țuțuianu tebuie demis de urgență. La fel colonelul de securitate(rez) Dinu Gheorghe, cel mai corupt funcționar public cu pensie de la stat și salariu de bugetar de la primărie de 35 de milioane-șeful poliției locale Târgoviște, trebuie demis de urgență și anchetat!

     

Adaugă un Comentariu

*