Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » INERŢIA CUCEREŞTE ROMÂNIA!

INERŢIA CUCEREŞTE ROMÂNIA! 

nelu 3

Din patru în patru ani dorim schimbare.Vrem să trăim mai bine. Căutăm democrația cu lumânarea.Ne punem încrederea în anumiți lideri și, apoi, constatăm că nu este nimic de capul lor.Ba mai mult, unii au apucături staliniste,caută să se răzbune pe cei care nu beau apă cu ei din aceiași ciutură colorată.

Presa nu mai este presă.Ziariștii au devenit niște umili slujbași pe care politicienii ar dori să îi țină în lesă. Mulți reușesc.Cel care nu știe să dea din coadă și să hănțăne când primește comanda piere, nebăgat în seamă.Omul simplu, cel care suferă, apreciază onestitatea, curajul, tăria gazetarilor, dar aprecierile poporului te varsă în istorie, te urcă pe soclu, atât.A

m văzut zilele acestea cum o serie de politicieni dâmbovițeni, cocoțați în funcții, umilesc jurnaliștii cu fiecare ocazie. Au uitat de vremurile când stăteau în opoziție iar presa le prelua strigăturile. Au ajuns sus și sfidează, renegă, fac pe lupii moraliști. Dau sfaturi imbecile. Se cred buricii pământului. Le convine să fie înconjurați doar de obiele lingușitoare, de indivizi care, pentru a-și păstra fotoliul călduț, pupă orice mână.

E suficient doar să îi hrănească. Cu resturi. Asta înseamnă inerție.Neimplicare.Statul sub plapuma potrivită fără să îți pese de ce se întâmplă în jurul tău. Oribil!

2 Răspunsuri la INERŢIA CUCEREŞTE ROMÂNIA!

 1. moshu49

  ca să afirmi că „o serie de politicieni dâmboviţeni, cocoţaţi în funcţii, umilesc jurnaliştii…”, trebuie, să-mi fie iertat, să te fi născut ieri.
  înţeleg la cine n-a trăit guvernările pdsr-psd(r), pensionarii sclerozaţi, mancurţii ori „talibanii” roşii.
  la portocalii mai vedeai o minimă teamă de presă, de media.
  acuma, chiar dacă statul de drept, cît se înfiripase, s-a dus dracului, sper să nu mai asistăm la încătuşări de jurnalişti pe stradă în plină zi.
  înţeleg că situaţia e „groasă” din moment ce şi familia (roşie) vacsiliu se dedă la fonfleuri, pardon, pamflete pe această temă.
  viva la … restauration! 😉

   
 2. Tudor

  Are dreptate Moshu.Cum sta treaba,presarii or sa planga primii dupa era portocalie si apoi tot BOBORU,aburit cu promisiuni si cocosat cu noi impozite!

   

Adaugă un Comentariu

*