Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INFO UTIL: Locuri de muncă sezoniere în Spania şi Portugalia! Unde depui dosarul de recrutare?

INFO UTIL: Locuri de muncă sezoniere în Spania şi Portugalia! Unde depui dosarul de recrutare? 

Sursa foto: zdvi.cname.ro

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a stabilit locaţiile unde se va desfăşura selecţia candidaţilor pentru cele 300 de locuri de muncă disponibile în Portugalia, la cules de zmeură, respectiv în municipiile Roman (17 ianuarie 2018 – Complex Brăduţul, Bulevardul Republicii nr. 46, lângă Liceul Tehnologic Vasile Sav, fost nr.2) şi Brăila (19 ianuarie 2018 – Regal Events Ballroom, fostul Club Progresul, Bulevardul Independentei nr. 282 – cu intrare din strada Galaţi).

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selectia de la Roman (jud. Neamt) si 18.01.2018 pentru participarea la selectia de la Braila (jud. Braila). Data estimată pentru angajare – sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie. Contractele se vor încheia pentru 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Salariul de baza pentru culegatori zmeura fară ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna – 1199 euro brut/lună.

Persoanele interesate să lucreze sezonier în afara ţării care nu mai au timp să-şi depună dosarele pentru Portugalia pot alege Spania, unde sunt disponibile 150 de locuri de muncă la cules de fructe, curățat pomi şi aranjarea fructelor în caserole și lăzi (în fabrică), în regiunea Lérida. Contractul se derulează în perioada aprilie – septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră pentru lucrul în câmp și 5,96 euro brut/oră pentru lucrul în fabrică. Cheltuielile pentru cazare și utilități se rețin din salariu lunar în proporție 10%, iar transportul dus – întors Spania nu este inclus.

Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverință medicală „apt pentru muncă” și CV la compartimentul EURES din cadrul Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, până la data de 31 martie 2018. în judeţul Dâmboviţa, consilierul EURES se numeşte Valentina Soare şi poate fi contactat la sediul AJOFM din strada T. Vladimirescu, nr. 1A, et. III, camera 309, tel. 0732.100.377.

Locația și data selecției pentru Spania vor fi comunicate ulterior!

Adaugă un Comentariu

*