Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » ÎNJURĂTURA, CA FORMULĂ DE ADRESARE

ÎNJURĂTURA, CA FORMULĂ DE ADRESARE 

nelu 3

Îl vedem tot mai des pe Gigi Becali cum înjură la ziarişti. Şi nu mai este PNG-ist, este membru PNL, partid care, cel puţin până acum, a avut un oarece respect pentru jurnaliştri măcar la nivelul de limbaj. Culmea, Becali face parte din USL. Nimeni nu îi reproşează nimic, ca şi cum liderii Alianţei sunt de sunt de acord cu ieşirile bogătanului care crede că dacă eşti plin de bani îţi permiţi orice.

De fapt, cam aşa pare că stau luicrurile în România, doar cei cu forţă financiară dipun de tot. În afara ogrăzii lor nu văd decât viermi. De ce tace domnul Antonescu, de ce nu-l pune la punct pe Becali? Îi este frică, îl are la mână? Văd că Antonescu este pregătit să arunce din PNL oameni cu probitate morală, buni profesionişti, politicieni adevăraţi,gen Tăriceanu sau Orban.

Asistăm la becalizarea pnl-ului. Poate auzim mâine, poimâine că Becali ajunge preşedintele Partidului Naţional Liberal. Atunci să te ţii, democraţie!

Răspuns la ÎNJURĂTURA, CA FORMULĂ DE ADRESARE

 1. moshu49

  cum sau otevizat televiziunile de ce nu s’ar berbecaliza şi peneleul? luna asta se rezolvă.
  cît despre „minunaţii” Tăriceanu & Orban, mai uşor pe scări cu ei (ex. 2008: la creştere PIB cu 7% deficit bugetar de 5%!!!).
  a propos, că tot e 15 ianuarie mi-am amintit de „Eminescu altădată” în „Timpul”: „Liberalul, stâlp de cafenele şi demagog, guşat şi fonf…”
  dar şi de Dan Amedeo Lăzărescu, tată vitreg de arhitect manechin: „Orice părinte îşi doreşte să aibă copii frumoşi şi deştepţi. Al meu este doar frumos”.

  ps: se apropie funia de par la Fl.Popescu de pupă poala penelistă? :)))))

   

Adaugă un Comentariu

*