Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 18, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Înscăunarea cea de taină

Înscăunarea cea de taină 

Astăzi, a fost instalat noul prefect. Să-i fie de bine! Să o ducă mult şi să aibă o relaţie cu presa măcar cum a avut-o Iancu Caracota. Dar, nu prea cred. Semnalele sunt ciudate. PSD-iştii şi-au scos din nou de la naftalină ceva ce-i caracteriza şi le-a făcut mult rău de-a lungul timpului – aroganţa! La numirea lui Rusu vătaf de Dâmboviţa, s-au dat invitaţii doar pe sprânceană.

Mesaj prost. Se vede treaba că pe tânărul prefect înscăunat de Ion Stan nu prea îl interesează jurnaliştii. Crede că se descurcă singur. Greşeşte dacă prefectul Rusu sfidează din prima zi. Să zicem că nu are aparatul gata. Nu funcţionează motorul. Să-i dăm circumstanţe? Nu ar merita, dar i le acordăm. PSD-iştii au stat prea mult în Opoziţie. Acest lucru ar trebui să-i determine să fie mai atenţi în relaţiile cu presa. Sperăm să nu-i ameţească puterea. Încă o cădere le-ar fi fatală.

Ion Obăgilă

Răspuns la Înscăunarea cea de taină

  1. George Mane

    Nelu, cum să invite presa la instaurarea unei caricaturi?! Individul este marioneta lui Stan, atât! Un băiat simpluț la minte care execută fără să crâcnească ce-i spune tartorul. În 2008, individul umbla cu găleata de aracet și sulul de afișe prin oraș. Acestea sunt ”performanțele” care l-au recomandat pt funcție…

     

Adaugă un Comentariu

*