Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 30, 2021
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » INSTRUMENT: Părinţii pot urmări online evoluţia copiilor la şcoală

INSTRUMENT: Părinţii pot urmări online evoluţia copiilor la şcoală 

SURSA FOTO: www.europafm.ro

Unităţile de învăţământ din România se pot înscrie, începând cu data de 28 noiembrie 2016, în platforma online ce facilitează interacţiunea dintre școală, elevi și părinți. Cu ajutorul unei parole confidențiale, părinţii pot accesa oricând catalogul online prin care pot urmări evoluţia copilului sau absenţele acestuia, vor putea intra în legatură cu profesorii sau conducerea școlii.

Platforma prezintă avantaje nu doar pentru părinţi, ci şi pentru elevi, pentru că le permite, tot pe baza unei parole confidenţiale, accesul la informații şi jocuri cu caracter educațional, informațional și interactiv. Profilul de socializare permite elevilor cooperarea cu ceilalți colegi, dezvoltându-le spiritul competitiv. Totodată, orice anunț al unui profesor cu privire la orar sau orice comunicat al conducerii școlii va fi adus la cunostință în timp util, pentru evitarea absentării sau a lipsei de informație. De asemenea, biblioteca online are rolul de completare și informare, fiind un mediu comod de colectare a informațiilor necesare în sala de curs.

Vestea bună este că şcolile beneficiază de infrastructură, internet, routere şi tablete în mod gratuit. Dacă unitatea dvs. de învăţământ nu a primit broşura de prezentare, o puteţi solicita la adresa de e-mail: CatalogulOnline@yahoo.com.

Adaugă un Comentariu

*