Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 30, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » INVESTIŢIE: Primăria Fieni va moderniza şcoala generală, proiect de 2,3 milioane de euro

INVESTIŢIE: Primăria Fieni va moderniza şcoala generală, proiect de 2,3 milioane de euro 

iulian tatulescu - scoala

Oraşul Fieni a pierdut, din cauza problemelor generate de economia de piaţă care, pe alocuri, a avut accente sălbatice, mult din startul dezvoltării. În lipsa unor firme mari care să absoarbă forţa de muncă din zonă şi care să contribuie la sporirea bugetului local, evident, au de suferit cetăţenii şi administraţia publică locală, care este pusă în imposibilitatea de a duce la îndeplinire obiectivele propuse din cauza lipsei de finanţare.

Mai rămâne o speranţă în proiectele derulate cu fonduri comunitare, dar, abia încep să se deschidă axele de finanţare. Până la momentul materializării acestor programe europene, Primăria Fieni va reabilita şi moderniza, cu fonduri guvernamentale (OG 28/2013) şcoala generală, proiect cu o valoare de 2,3 milioane de euro.

De asemenea, în primăvară, ne spune primarul Iulian Tătulescu, vor fi demarate lucrările de refacere a străzii Runcului şi a celor adiacente, investiţie de 1,2 milioane de euro. Totodată, edilul a depus spre finanţare şi un proiect care vizează modernizarea a 20 km de drumuri.

Adaugă un Comentariu

*