Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » APROAPE DE REDESCHIDERE! Anul acesta am putea circula din nou cu trenul spre Pietroşiţa şi Ploieşti

APROAPE DE REDESCHIDERE! Anul acesta am putea circula din nou cu trenul spre Pietroşiţa şi Ploieşti 

tren

Veşti bune pentru dâmboviţeni! Ar putea fi reluat transportul de călători pe rutele de cale ferată Târgovişte-Pietroşiţa şi Târgovişte-Ploieşti. Fac demersuri la nivel înalt preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu, ministrul Mediului – Rovana Plumb, senatorul Leonardo Badea, deputatul Ionuţ Săvoiu şi administraţia de la Pietroşiţa.

Rezultatele pozitive înregistrate în alte judeţe dau speranţe iniţiatorilor acestui proiect că 2014 va fi anul când se vor redeschide cele două linii CFR. Se preconizează, după cum a declarat deputatul Ionuţ Săvoiu, ca săptămâna aceasta factorii responsabili să obţină din partea Ministerului Transporturilor rezultatul scontat pentru reluarea circulației pe cele două trasee.

„Doresc sǎ subliniez importanţa majorǎ a reluării transportului feroviar de călători, cele două rute fiind intens circulate de fluxurile migratorii ale forţei de muncǎ și sunt aflate în zone ale județelor Dâmbovița și Prahova cu o densitate mare a populației.

Reluarea transportului feroviar de cǎlǎtori înseamnă creşterea mobilitǎţii forţei de muncǎ pe cele douǎ axe majore ale judeţului Dâmbovița și refacerea legăturii pe cale feratǎ dintre cele două județe, care fac parte din aceeași regiune de dezvoltare. O mai mare mobilitate a forței de muncă pentru mai bine de 500.000 de locuitori în lungul acestor axe are efecte directe asupra creșterii economice a zonei”, a preciyat deputatul Ionuţ Săvoiu.

Răspuns la APROAPE DE REDESCHIDERE! Anul acesta am putea circula din nou cu trenul spre Pietroşiţa şi Ploieşti

  1. moshu49

    sper ca măcar asta s-o rezolve şi ei spre binele multor necăjiţi, sătui de … gogoşi şi minciunele. :(

     

Adaugă un Comentariu

*