Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » OBIECTIV: Fondul de burse pentru studenţi va fi majorat la 201 lei/lună

OBIECTIV: Fondul de burse pentru studenţi va fi majorat la 201 lei/lună 

corneliu stefan

Deputatul Corneliu Ştefan, membru în Comisia de Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului, a anunţat, într-o conferinţă de presă organizată la cabinetul său parlamentar din oraşul Pucioasa, că tot ceea ce a promis PSD în campania electorală va fi materializat, pus în practica socială, economică şi administrativă.

„În prima şedinţă de Guvern, a fost adoptată propunerea prin care se elimină impozitul de 16% pentru pensiile de sub 2.000 de lei şi contribuţiile sociale. Au fost majorate cu 50% salariile actorilor şi altor categorii de artişti. O altă măsură deja aprobată priveşte Microîntreprinderile, care vor plăti un impozit de doar 1% din cifra de afaceri.

De la 1 iunie 2017, punctul de pensie va ajunge la 1.000 de lei. Bursele pentru studenţi vor creşte de la 83 de lei la 201 lei. De asemenea, studenţii vor beneficia şi de gratuitate în transpotul de călători pe căile ferate. Salariile din administraţia publică vor fi majorate cu 20%. Sunt numai o parte din promisiunile noastre, ale PSD, pe care le vom onora în mandatul 2017-2020″, a spus Corneliu Ştefan – deputat PSD de Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*