Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Palavre guvernamentale

Palavre guvernamentale 

nelu 3

Așteptăm cu emoții anul care vine. Ne vom procopsi, cum este obiceiul la români, cu noi scumpiri. Energie, gaze, benzină și tot ce se mai poate altoi. Ce tactică diabolică, să pui biruri exact când poporul este prins sub vraja sărbătorii.

Asta e. Avem guvern nou. Proaspăt. Pus pe treabă. Totdeauna mi-a fost frică de majorități absolute. Au miros de dictatură, de nepăsare față de popor. Am fost scârbit când am auzit dialogul dintre Ponta și Antonescu în urmă cu câteva zile pe holurile Parlamentului.

Nu mi-a venit să cred. Zice Ponta, probabil supărat că nu a fost primit cum se cuvine.Vali, președintele lui pește prăjit… Care pește prăjit. Ieșire premierului nu a fost sancționată. A trecut ca o boare pe deasupra Democrației noastre bolnăvicioase. Ce mai urmează.

Răspuns la Palavre guvernamentale

 1. moshu49

  ce mai urmează?
  nimic bun de la „Guvernul de penali, de sfertodocţi şi de incompetenţi pus pe picioare în toată splendoara sa de către Victor Ponta n-a scăpat atenţiei observatorilor occidentali”, după cum se arată într-o revistă a presei internaţionale realizată de Deutsche Welle.
  iar dacă şi „Suddeutsche Zeitung” (stînga bavareză!) atacă fără rezerve guvernul prim-plagiatorului mitoman (cu Dragnea şi Fenechiu în prim-plan), să nu ne mire că izolarea ţării pe plan internaţional este iminentă.
  adică pentru restauraţie şi o nouă clasă de oligarhi penali au votat cei 4,4 mil.?
  nu cred, ei nu ştiu pentru ce au votat ci numai pe cine au votat… ca să nu mai iasă Băsescu!

   

Adaugă un Comentariu

*