Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PLOIEŞTI: Tânără de 23 de ani, înjunghiată de fostul iubit chiar în cofetăria în care lucra

PLOIEŞTI: Tânără de 23 de ani, înjunghiată de fostul iubit chiar în cofetăria în care lucra 

Sursa foto: Captură Pro TV

Dana, în vârstă de 23 de ani, şi Cătălin, cu 12 ani mai mare, au fost împreună un an şi jumătate. Acum câteva luni, ea a decis să rupă legătura pentru că îl bănuia de infidelitate. Bărbatul n-a acceptat însă despărţirea şi i-a transformat fetei viaţa într-un coşmar. O ameninţa cu moartea fie faţă în faţă, fie prin mesaje, potrivit stirileprotv.ro.

Joia trecuta barbatul a mers la cofetarie si a amenintat-o cu cutitul, iar ea a facut plangere la politie. Amandoi au fost chemati si audiati in dosarul pe care anchetatorii l-au deschis atunci. Autoritatile spun ca a fost consiliat si ca ar fi promis ca se potoleste. A continuat insa, iar tanara obisnuia sa isi cheme cate o prietena sa stea cu ea la serviciu. Asa s-a intamplat si luni dimineata dar, la un moment dat, prietena a fost nevoita sa plece. Probabil barbatul pandea si a vazut cand fosta iubita a ramas singura si atunci a atacat.

Atacul s-a derulat extrem de repede. Dupa doar cateva secunde, barbatul care intrase inarmat in cofetarie, iesea in fuga si se pierdea printre zecile de oameni care se aflau la acea ora in complexul comercial Nord. Plina de sange, victima a aparut si ea in usa, implorand ajutor. Bărbatul a lăsat în cofetărie arma cu care venise, a urcat apoi liniştit într-un tramvai şi a mers direct la Poliţie unde s-a predat.

Adaugă un Comentariu

*