Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » POLO: Campionatul Naţional de Masters se joacă la Târgovişte, în acest week-end!

POLO: Campionatul Naţional de Masters se joacă la Târgovişte, în acest week-end! 

polo targoviste 1

Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte găzduieşte Campionatul Naţional de Masters la Polo. Competiţia a debutat în această seară şi se va încheia duminică, 12 noiembrie. Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare și va câștiga formația care acumulează cele mai multe puncte. Sunt prezente la Târgovişte şase echipe: L.D.B. Masters Waterpolo, Palestra, Rapid Masters, Dacia Star Bucureşti, Corona 2010 Brașov și Politehnica Cluj.

„Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte oferă, iată, posibilitatea găzduirii unor competiţii absolut deosebite. Profit de ocazie să anunţ că, la începutul lunii decembrie, va fi organizată aici o competiţie europeană. Este vorba despre un campionat de nataţie destinat juniorilor din ţările Europei centrale. Este un fel de campionat european al juniorilor până în 16 ani. Prin această nouă competiţie, Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte îşi confirmă statutul de cea mai modernă bază sportivă de acest tip din România”, a precizat Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Târgovişte.

polo targoviste 2A lăudat condiţiile oferite sportivilor la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte şi Călin Găvruş – preşedinte Federaţia Română de Polo, care a punctat, de asemenea, că apreciază implicarea repezentanţilor autorităţilor publice locale.

„Baza dumneavoastră minunată, care se petează la polo, găzduieşte, pe parcursul a trei zile, începând de astăzi, Campionatul Naţional de Masters, care are o importanţă ce scapă poate la prima vedere. Este vorba de foarte mulţi jucători care s-au lăsat de polo şi au înţeles să continue până la vârste seniorale să joace cu plăcere polo. Târgovişte este minunat. Baza de aici este una dintre cele mai moderne din ţară şi după meciul internaţional România-marea britanie, juniori, care s-a desfăşurat acum câteva luni la Târgovişte, avem acum plăcerea de a juca acest campionat de masters. Admir foarte mult seriozitatea cu care elita aleasă la conducerea municipiului Târgovişte înţelege să promoveze sportul românesc”, a declarat Călin Găvruş.

Programul meciurilor Campionatului Național de Masters (polo masculin)
Vineri, 10 noiembrie 2017
Etapa a I-a
Ora 18:30, Palestra București – Dacia Star București
Ora 19:00, Corona 2010 Brașov – Rapid București
Ora 19:30, L.D.B. Masters Waterpolo București – Politehnica Cluj
Ora 20:00, Rapid București – Dacia Star București

Sâmbătă, 11 noiembrie 2017
Etapa a II-a
Ora 10:00, Politehnica Cluj – Palestra București
Ora 10:30, L.D.B. Masters Waterpolo București – Corona Brașov
Ora 11:00, Dacia Star București – Politehnica Cluj
Ora 11:30, Rapid București – L.D.B. Masters Waterpolo București

Etapa a III-a
Ora 16:00, Palestra București – Corona Brașov
Ora 16.30, Dacia Star București – L.D.B. Masters Waterpolo București
Ora 17:00, Corona Brașov – Politehnica Cluj
Ora 17:30, Rapid București – Palestra București

Duminică, 12 noiembrie 2017
Etapa a IV-a
Ora 10:00, Corona Brașov – Dacia Star București
Ora 10:30, Rapid București – Politehnica Cluj
Ora 11:00, L.D.B. Masters Waterpolo București – Palestra București

Adaugă un Comentariu

*