Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » POLITIC » PONTA: Românii serbează Ziua Naţională, iar preşedintele şi premierul… ziua lor!

PONTA: Românii serbează Ziua Naţională, iar preşedintele şi premierul… ziua lor! 

Sursa foto: Facebook

Victor Ponta – fostul premier al României s-a aflat astăzi în Dâmboviţa, la invitaţia preşedintelui Organizaţiei, Adrian Ţuţuianu. Ponta a participat, alături de mai mulţi lideri locali social-democraţi şi candidaţi pentru Parlamentul României, la celebrarea a 165 de ani de atestare documentară a comunităţii bulgare. Oaspeţii au urmărit spectacolul muzical-artistic dedicat obiceiurilor populare bulgăreşti. Gospodinele din cartier i-au îmbiat pe musafiri cu preparate din bucătăria tradiţională. A fost coadă, ca de obicei, la plăcinta bulgărească!

Victor Ponta nu a pierdut prilejul de a-l critica pe Klaus Iohannis, preşedintele României, pentru gestul său total neinspirat de a exclude de pe lista invitaţilor de la parada organizată de Ziua României lideri politici importanţi ai ţării. A spus Victor Ponta că mâine românii îşi vor serba ziua naţională, iar preşedintele ţării şi premierul Dacian Cioloş îşi vor serba… ziua lor!

Răspuns la PONTA: Românii serbează Ziua Naţională, iar preşedintele şi premierul… ziua lor!

  1. Sorin Pascu

    Ce amuzant! Costache dat afara de la Serviciul de Apa de Tutuianu. acum langa Tutuianu ? Si asta a luat pozitia ghiocelului?

     

Adaugă un Comentariu

*