Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Potopul de după alegeri

Potopul de după alegeri 

nelu 3

Încep minunile. De la 1 ianuarie anul viitor cresc taxele și impozitele locale cu 16%. Mare lucru. Avem guvern, avem majoritate, avem destule. Încrederea ne lipsește. Acu e târziu de vorbit. De abia am votat. Plătim. Încet-încet, bucată cu bucată.

Cred useliștii că mai avem de unde scoate bani. Nici măcar din pomul de iarnă. Mulți români l-au scos din dotarea sărbătorilor. Să așteptăm ca Guvernul Ponta să-și schimbe izmenele și, eventual, să mai pună pe el trei ciorapi groși.

Să vezi când i-o apuca transpirația fiindcă mare lucru nu prea pot face. Țes la scheme. Inventează ministere, posturi noi pentru tot poporul uselist. Avem taxe și impozite locale mai mari din ianuarie.

Ne-au făcut-o. Imediat ce și-au văzut sacii în căruță. Ce mai urmează…

2 Răspunsuri la Potopul de după alegeri

  1. Ne-au tras=o

    Pana la urmatoarele alegeri nu mai avem ce sa le facem. Asta-i pofta ce-au poftit-o, sa distruga PDL-ul si sa fure ei mai mult, sa recupereze. M-au dezgustat mesajele lor din campanie de tot rahatul, ca vor face, ca vor drege, iata ce vor face, ne vor sapa groapa si ne vor astupa cu pamant. Eu, personal nu am fost la vor, nu inghit vorba aia ca e „Dreptul tau constitutional”. Pai am mai multe drepturi ca locuitor al acestei tari si niciunul nu este respectat, de ce se pune problema drepturilor constitutionale doar cand vine vorba de votat? Credeti ca degeaba peste 50% dintre cei cu drept de vot au stat acasa? Nu, au preferat sa stea la pranz cu familie, sa se bucure de o zi libera, sa urmareasca un serial decat sa-si piarda timpul mergand la vot. Ne-am saturat cu totii de politicienii astia avari, care isi creaza locuri de munca pentru ei. Pentru ce naiba este nevoie de 500 si ceva de parlamentari? Ce fac ei acolo? Toti cu salarii, chirii platite, masini oferite si avantaje pentru ei, neamurile lor si prietenii lor.

     
  2. Ne-au tras=o

    Va spun cu mana pe inima, nu se mai poate civilizat, singura sansa este decapitarea. Il decapitezi pe unul si se invata minte toti :)))

     

Adaugă un Comentariu

*