Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: 17 cămătari şantajişti vor fi aduşi cu mandat la Poliţie

PRAHOVA: 17 cămătari şantajişti vor fi aduşi cu mandat la Poliţie 

FOTO ARHIVĂ

Poliţiştii prahoveni de la Investigaţii Criminale efectuează, la această oră, 13 percheziţii domiciliare în Ploiești, Vălenii de Munte, Breaza, Târgșoru Vechi precum și în comune arondate municipiului Câmpina, la persoane bănuite de cămătărie şi şantaj.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2015 până în prezent, cei în cauză ar fi împrumutat bani cu camătă mai multor persoane din județ, pentru recuperarea sumelor apelând la amenințări și acte de violență. Vor fi puse în executare 17 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale.

Perchezițiile sunt efectuate cu spijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

UPDATE
De la domiciliile bănuiților au fost ridicate arme albe (4 bâte, două săbii, 4 boxuri, 3 bastoane telescopice, 3 cuțite), un pistol cu aer comprimat și 50 de cartușe, telefoane mobile, precum și peste 100.000 de euro. 25 de persoane au fost aduse la sediul Poliției.

Adaugă un Comentariu

*