Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: Asaltul poliţiştilor! Hoţii de animale din două judeţe au fost săltaţi de la domiciliu

PRAHOVA: Asaltul poliţiştilor! Hoţii de animale din două judeţe au fost săltaţi de la domiciliu 

perchezitii calarasi

La această oră, poliţiştii din Prahova, cu sprijinul colegilor din Dâmboviţa şi al luptătorilor din cadrul Serviciilor pentru Acţiuni Speciale din cadrul celor două inspectorate de poliție, efectuează 13 percheziţii, pe teritoriul judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în furturi de animale.

8 percheziţii se efectuează în judeţul Prahova, în comunele Berceni, Balta Doamnei, Bărcăneşti şi Rîfov şi 5 în judeţul Dâmboviţa, în comunele Corneşti, Gura Şuţii, Tărtăşeşti şi în oraşul Răcari.

„Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de animale care ar fi acţionat pe raza judeţului Prahova în perioada februarie – august.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii urmăresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârşirea infracţiunilor, precum şi a 11 persoane bănuite care vor fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 30.000 de lei.

Adaugă un Comentariu

*