Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: Managerul Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti este de opt ani în stare de incompatibilitate!

PRAHOVA: Managerul Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti este de opt ani în stare de incompatibilitate! 

Foto: sensotv.ro

Adrian Călin Boeru – manager al Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti se află, potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, în stare de incompatibilitate de opt ani, respectiv din 2006!

Potrivit legii, funcţia de manager persoană fizică este incompatibilă cu: exercitarea oricăror altor funcţii salarizate, nesalarizate sau/şi indemnizate, cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical în aceeaşi unitate sanitară, a activităţilor didactice, de cercetare ştiinţifică şi de creaţie literar-artistică.

Adrian Călin Boeru a deţinut, simultan cu funcţia de manager al Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploieşti, şi pe cea de medic în cadrul Cabinetului Medical Individual „Dr. Letiția Gorăneanu” din Ploiești.

Conform legislaţiei româneşti, persoana faţă de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului.

Adaugă un Comentariu

*