Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Maşină incendiată în miez de noapte pe o stradă din Ploieşti

PRAHOVA: Maşină incendiată în miez de noapte pe o stradă din Ploieşti 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: phon.ro)

Incendiu de proporţii, azi-noapte, pe Aleea Vărbilău din municipiul Ploieşti! Ceasurile abia bătuseră ora 02:00, când locatarii au sesizat că o maşină parcată a luat foc. Pompierii au acţionat cu două autospeciale însă vâlvătaia a distrus în proporţie de 40% capitonajul interior şi canapelele autoturismului. Din primele cercetări, se pare că persoane necunoscute au incendiat maşina. Rămâne ca poliţiştii să stabilească cine şi de ce a procedat la acest gest.

În ultimele 24 de ore, pompierii prahoveni au mai intervenit pentru stingerea altuit incendiu de auto, în comuna Boldeşti Grădiştea, cauza fiind un cablu neizolat corespunzător. De asemenea, echipajele ISU au fost solicitate în oraşul Mizil – sat Vadu Săpat, pentru lichidarea unui incendiu în care au ars 30 de cauciucuri mari.

O altă intervenţie dificilă a fost să convingă o femeie din Ploieşti, care ameninţa să se va arunca de la etajul patru al unui bloc de locuinţe. După o oră de tratative, aceasta a renunţat la acţiunea sinucigaşă. Totodată, pompierii au intervenit, în Ploieşti şi Azuga, pentru deblocarea uşilor a două apartamente. Într-un caz, pentru ca proprietarul, un bătrân de 80 de ani, să poată intra în locuinţă, în cealaltă situaţie pentru a salva o femeie de 89 de ani, casre rămăsese închisă în casă şi prezenta atac de panică.

Adaugă un Comentariu

*