Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Salvatorii din pasiune devin operaţionali cu ajutorul British American Tabacco

PRAHOVA: Salvatorii din pasiune devin operaţionali cu ajutorul British American Tabacco 

Sursa foto: ISU Prahova

Joi, 11 mai 2017, se dă oficial startul ediţiei 2017 a programului de voluntariat „Salvator din pasiune” în judeţul Prahova. Evenimentul va fi organizat în incinta fabricii British American Tobacco România de lângă Ploiești, care le asigură voluntarilor echipamentul complet pentru intervenţii.

În deschidere, vor lua cuvântul Mădălina Lupea – prefectului judeţului, lt. col. Mihai Drăgan – inspector şef ISU Prahova şi Francisco Toso – director de opeaţiuni British Tabacco România.

„Discursurile oficiale vor fi urmate de o serie de exerciții demonstrative oferite de prima serie de 40 de voluntari care va deveni complet operațională începând de joi. Toți cei prezenți la eveniment vor beneficia de un scurt instructaj privind tehnici de prim-ajutor si primă intervenție în caz de accidente sau alte tipuri de calamități și dezastre naturale. Până la finalul anului, echipa se va extinde la aproximativ 100 de voluntari care urmează în prezent cursuri de instruire”, se arată într-un comunicat al ISU Prahova.

Fără echipament de intervenţie, voluntarii nu se puteau alătura echipelor SMURD.

Adaugă un Comentariu

*