Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: Un ploieştean va pleca pe jos până la Bruxelles, în semn de protest! Nu vrea cianură şi gaze de şist!

PRAHOVA: Un ploieştean va pleca pe jos până la Bruxelles, în semn de protest! Nu vrea cianură şi gaze de şist! 

Foto: observatorulph.ro

Alexandru Popescu, omul care a ales de bunavoie sa intre in greva foamei in semn de protest fata de abuzurile jandarmilor sarvarsite la Pungesti, a hotarat sa mai faca un pas pentru a trezi constiinta oamenilor. Pe 30 august la ora 9:00, va pleca, pe jos, de la Ploiesti spre Bruxelles. Demersul lui nu merita ignorat deoarece nu este realizat din egoism, dimpotriva, aceasta actiune are menirea de a uni oamenii in jurul unui ideal comun: respectul pentru viata.

„Da, voi merge, pe jos, singur, dar orice om care va dori sa ma insoteasca pe tot traseul sau portiuni de drum este binevenit. Voi pleca de la Ploiesti pentru ca sunt prahovean, m-as bucura daca alti oameni care sa duca mesajul meu, sa plece in avans din alte localitati si sa ne intalnim, la Ploiesti, pe 30 august, ziua plecarii. Lupta aceasta este pentru binele generatiilor viitoare, noi, acum, avem obligatia, pentru binele lor, de a proteja mediul. Mesajul meu este unul simplu: ROMANII NU VOR CIANURA SI GAZE DE SIST.

Traseul are o lungime de 3.150 km pe ruta Ploiesti-Brasov-Cluj Napoca-Oradea-Budapesta-Viena-Praga-Berlin-Paris-Bruxelles. Il voi termina pe 30 noiembrie 2014 pentru ca, pe 1 Decembrie de Ziua Nationala a Romaniei sa citesc un mesaj in Parlamentul European sau  în faţa acestuia. Ii rog, pe toti romanii care isi iubesc tara, sa inteleaga ca acum este momentul de a ne uni si salva ROMANIA. Dupa ce apele si pamantul vor fi otravite, va fi prea tarziu pentru a mai face ceva”, este apelul lui Alexandru Popescu.

Sursa: observatorulph.ro

Adaugă un Comentariu

*