Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » Puterea cu banii şi Opoziţia cu… furcile

Puterea cu banii şi Opoziţia cu… furcile 

Aţi văzut? Nu mai avem opoziţie politică! A spus-o destul de clar madam Udrea. Blonda care stă călare pe cel mai bogat minister se teme mai mult de presă. A început să facă alergie la televiziuni. Nu mai suportă  să fie înţepată în bombeu.

Ce Geoană,  Năstase, Ponta,  Antonescu şi alte gaiţe politice! Insuportabili au devenit doar ziariştii. Ei spun lucrurilor pe nume. Ei dau cu flit adevărat. Politicienii îşi fac doar numărul. Cascadorii. Şi, invers, s-ar fi procedat la fel.

Putere, Opoziţie, tot un drac în conştiinţa maselor. Maşini scumpe, afaceri, vile, terenuri şi, din când în când, se aruncă, aşa de dragul naţiunii, câte o interpelare sau moţiune, mai mult cu rol de poţiune pentru speriat puricii de pe câinii care îşi fac veacul în jurul Parlamentului. Zice bine Elena Udrea.

Presa reprezintă principalul pericol pentru guvernare. La fel ar perora şi opozanţii dacă ar fi bombardaţi la greu. Obicei prost. Acum nu mai şti dacă critica adevărată se face din suflet, din simţ patriotic, sau pe bani grei.

Elena Udrea ce zice? A devenit alergică. Recunoaşte. I se înroşesc baierele de la geanta de două mii de euro când este luată la întrebări de gazetari, o doare în Coco Chanell când se mai face câteo dezvăluire gen Alro Slatina… Opoziţia, alo! Aţi gătat cu lupta internă? Probabil aşa sărbătoriţi un an de la alegeri. Îl ridicaţi pe Geoană în furci…

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*