Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » RĂCARI: Administraţie performantă, dincolo de statutul de primar de opoziţie!

RĂCARI: Administraţie performantă, dincolo de statutul de primar de opoziţie! 

Marius Caraveţeanu - primar oraş Răcari

Primarul PNL al oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, în ciuda tuturor piedicilor impuse de postura de edil aflat în opoziţe, a reuşit să demonstreze că dacă ai echipă bună, dacă există preocupare, poţi face administraţie performantă, poţi contribui din plin la dezvoltarea comunităţii.

La şedinţa ordinară de Consiliu Local, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, temele puse pe ordinea de zi s-au referit la modernizarea drumurilor de interes local, realizarea reţelei de alimentare cu apă şi canal în Răcari şi aşezările componente – Gherghani şi Mavrodin, drumuri de exploatare agricolă, iluminat public, concesionarea de terenuri pentru construcţia de locuinţe etc.

sedinta CL Racari

De asemenea, au fost prezentate raporturile de activitate ale primarului, viceprimarului şi consilierilor locali. Şedinţa a decurs într-un mod civilizat, fără tensiuni generate de apartenenţa politică. La lucrări au asistat şi mai mulţi locuitori ai oraşului.

Marius Caraveţeanu, ca întodeauna, interesat de bunăstarea şi siguranţa materială a concetăţenilor săi, a vorbit şi de diligenţele realizate pe lângă agenţii economici din localitate, în vederea creării unor locuri de muncă. De altfel, unul dintre dezideratele edilului de la Răcari este şi acela de a aduce în oraş cât mai mulţi investitori care să absoarbă forţa de muncă locală.

 

Adaugă un Comentariu

*