Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » RADU POPA: „I-am cerut lui Victor Ponta să-l susţină pe Leo Badea la conducerea PSD Dâmboviţa”

RADU POPA: „I-am cerut lui Victor Ponta să-l susţină pe Leo Badea la conducerea PSD Dâmboviţa” 

radu popa 1

Deputatul PSD Radu Popa a dorit să aducă lămuriri cu privire la declaraţia făcută, ieri, în conferinţa de presă, de Adrian Ţuţuianu, care a spus că Popa vrea să plece din partid.

Demnitarul a recunoscut că a făcut o asemenea afirmaţie, dar în anumite împrejurări şi motivat de un aspect politic. Radu Popa, într-o discuţie cu preşedintele PSD Victor Ponta, i-a cerut acestuia ca, pentru preluarea funcţiei de preşedinte al organizaţiei dâmboviţene, să fie sprijinit senatorul Leo Badea, singurul care ar putea readuce concordia în partid, în caz contrar, ar putea pleaca din partid.

„Ţuţuianu vrea să-şi pună la partid omul lui, ca să poată controla în continuare. A mers pe la primarii din judeţ cu Alin Manole, ca aceştia să-l susţină. Nici nu au vrut să audă primarii de Manole. Au spus că e slab. Acum mai are pe cineva de pe la cadastru”, ne-a declarat Radu Popa, susţinând cu tărie că singurul care poate conduce PSD este Leonardo Badea.

Adaugă un Comentariu

*