Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: Cornel Gagionea nu a plecat la PMP cu toată Organizaţia PSRO Dâmboviţa

REACŢIE: Cornel Gagionea nu a plecat la PMP cu toată Organizaţia PSRO Dâmboviţa 

gagionea - ana catauta

Declaraţiile fostului lider al PSRO Dâmboviţa – Cornel Gagionea, cum că organizaţia a trecut în integralitate la PMP, urmare faptului că preşedintele Mircea Geoană nu ar fi dat dovadă de „seriozitate şi transparenţă” faţă de cei cu care a pornit la drum în judeţ, nu a rămas fără ecou la Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Organizaţia PSRO Dâmboviţa l-a părăsit pe Mircea Geoană pentru Traian Băsescu

Ana Cătăuţă – vicepreşedinte PSRO a declarat, pentru incomod-media.ro, că doar Cornel Gagionea a ales să plece, iar decizia nu a fost discutată în forul judeţean de conducere. Ulterior, l-au urmat alte două-trei persoane. Atât. Nu 500, nu 380, cât s-a vehiculat în conferinţa de presă organizată la sediul PMP Dâmboviţa! De altfel, spune Ana Cătăuţă, nici nu aveau de unde să fie atât de mulţi, din moment ce PSRO Dâmboviţa nu a ajuns la acest număr de membri, oprindu-se pe la vreo 200.

„Domnul Cornel Gagionea ne-a raportat lucruri fantasmagorice, însă, când am început să verificăm situaţia, am constat o diferenţă ca de la cer la pământ între ce şi-a asumat din punct de vedere organizatoric şi ce s-a întâmplat de fapt. Dâmboviţa este una dintre cele mai slabe organizaţii PSRO din ţară”, a explicat vicepreşedinta PSRO.

Săptămâna aceasta, conducerea centrală a Partidului Social Românesc va desemna o nouă conducere la Dâmboviţa, precum şi candidatul pentru Primăria Târgovişte.

„În discuţia pe care a purtat-o cu mine, domnul Gagionea a invocat motive financiare. Mi-a spus că nu are suficiente resurse să susţină o campanie electorală, deşi tot dumnealui insistase să fie nominalizat drept candidatul nostru pentru Primăria Târgovişte”, ne-a declarat Ana Cătăuţă.

Adaugă un Comentariu

*