Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » SĂPAU DUPĂ CONDUCTE, LA ADĂPOSTUL PĂDURII! Şapte bărbaţi s-au ales cu dosare penale pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat

SĂPAU DUPĂ CONDUCTE, LA ADĂPOSTUL PĂDURII! Şapte bărbaţi s-au ales cu dosare penale pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat 

conducte jandarmi

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza comuniei Măneşti, a surprins, în zona împădurită din apropierea parcului petrolier Gheboieni şapte persoane care sustrăgeau conductă metalică, aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma aplicării măsurilor legale şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că cei 7 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 30 metri, folosind unelete specifice (târnăcop, lopeţi, cazmale) şi au scos la suprafaţă un segment dintr-un tronson de conductă metalică care era folosită pentru transportul produselor petroliere. Bărbaţii intenţionau să valorifice materialul feros la un centru de colectare a materialelor feroase.

Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

Sursa: IJJ Dâmboviţa

Adaugă un Comentariu

*