Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » OPINII » SEMN RĂU

SEMN RĂU 

nelu 3

Într-un sondaj realizat de o instituție specializată biserica străbună nu se mai bucură de mare încredere în ochii populației.

Unii mai conservatori ar zice clar că este făcătură. Prea a apărut sondajul imediat ce Papa și-a anunțat demisia apărând chiar discuții că, ceva, încă ascuns, la împinspe capul Bisericii Catolice spre acest deznodământ fără de precedent. Poate că și la noi lucrează dezinformarea, cercuri oculte, dar, există un dar.

Sunt multe fețe bisericești care și-au luat-o în cap. Se comportă cu biserica în care slujesc de parcă ar fi srl-ul personal. Puțini mai au evlavie, trăire. Cum zice țăranul, popa e doldora de carte, doar atât. Simplitatea a fost cam uitată de mulți preoți.

Au devenit avari, iubitori de bogăție. Vorbesc oamenii prin anumite sate că nu te îngroapă preotul dacă nui dai atât sau dacă nu cumperi lumânările de la biserica lui. Sunt preoți patroni de magazine, restaurante, pensiuni.

Trăiesc în huzur. Omul simplu vede. Pune la suflet și tace. Dar, uite se mai nimerește un sondaj făcut de nu ști cine și le dă prelaților peste nas. Ar trebui mai multă aplecare pe subiect. Semnul vine prost. În lumea asta nebună doar credința în Dumnezeu ne-a mai rămas.

Răspuns la SEMN RĂU

  1. Nifon securistu

    Să faci ce zice popa, nu ce face! 99,8% din popi sunt ori informatori ai securității ori borfași ordinari. Vedeți pe bărbosul de nifon care da note informative până în 89 despre regele Mihai. Dâmbovițenii nu știu ce înjurături a luat acest securist dovedit de la enoriașii pe care i-a hărtănit până să fie ,,transferat,, la noi. Referitor la papă, bine că demisionează pentru că se pare, avea și el legătură cu preoții care au abuzat sexual mai mulți copii și pe care i-a apărat!

     

Adaugă un Comentariu

*