Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SPRIJIN PRIVAT: Elevii premiaţi de NASA au plecat la Los Angeles să-şi ridice premiul

SPRIJIN PRIVAT: Elevii premiaţi de NASA au plecat la Los Angeles să-şi ridice premiul 

elevi NASA

În urma articolelor apărute în presă despre elevii români câștigători ai competiției NASA, care nu puteau participa la gala de premiere din lipsă de fonduri, Traveo.ro și KLM România s-au sesizat și au decis să contribuie la facilitatea călătoriei acestora. Astfel, grupul de elevi de la liceul Tudor Vianu, București, care a câștigat două premii în cadrul Conferinței Internaţionale pentru Dezvoltare Aerospaţială 2014, organizată de NASA, a plecat la Los Angeles astăzi, 13 mai, și va reveni în țară joi, 22 mai.

Proiectului elevilor români s-a numit Arcturus Space Settlement și s-a remarcat din peste 800 de proiecte înscrise în competiție. Elevii sunt cu toții pasionați de științele exacte și au fost premiați la olimpiadele naționale de fizică și astronomie și la diferite concursuri internaționale.

Traveo.ro și KLM susțin performanțele elevilor români și pun preț pe inovația tehnologică pe care acest gen de proiecte o aduce. Decizia de a sponsoriza plecarea acestora vine ca urmare a faptului că ambele branduri pun accent pe performanță, pe inovație, pe idei proaspete și abordări inedite.

Este o onoare și o bucurie pentru Traveo.ro și KLM că au avut oportunitatea de a se implica în acest proiect și că elevii români pot participa, așa cum merită pe deplin, la premiere. E vorba aici de rezultate la cel mai înalt nivel, puțini elevi din lume putându-se lăuda că au câștigat un mare premiu la NASA. Pentru acest lucru, Traveo.ro şi KLM îi felicită pe elevi și pe profesorii care i-au îndrumat. 

CITEŞTE ŞI: „Tinerii PMP cer Guvernului bani pentru elevii români premiaţi de NASA”

Adaugă un Comentariu

*