Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SUCCES: „Cupa oraşului Fieni la sporturi montane”, proiect pentru sănătate, educaţie şi recreere

SUCCES: „Cupa oraşului Fieni la sporturi montane”, proiect pentru sănătate, educaţie şi recreere 

cupa orasului fieni 2

Asociaţia Ecologică „Floare de Colţ” a organizat, la Centrul de Agrement Căprioara de pe Valea Ialomiţei, competiţia „Cupa oraşului Fieni la sporturi montane”, parte integrantă a programului „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”. Proiectul a reunit în tabără nouă echipe formate din câte cinci elevi cu vârsta între 10 și 16 ani, însoțiți de profesori și monitori, echipe care s-au întrecut în probe specifice: orientare turistică, alpinism, cros montan, speologie, mountain bike.

Copiii participanți au fost din orașul Fieni, dar și din Târgoviște și Constanța. Cu toții s-au simțit minunat, au învățat lucruri noi și folositoare, au petrecut patru zile în mijlocul naturii, iar probele i-au pus la încercare în fiecare clipă. S-au legat noi prietenii, s-au învins temeri iar spiritul de fair play a fost mereu la înălțime. Nu au lipsit focul de tabără, cântecele de chitară sau marea bătălie cu apă. La final toți participanții au primit diplome, insigne și medalii iar cei mai destoinici, chiar și o cupă!

Buna desfășurare a proiectului a fost posibilă datorită finanțării din partea Carpatcement Holding SA și a Primăriei orașului Fieni, spun organizatorii.

Scopul competiţiei a vizat practicarea sportului pentru sănătate, educaţie şi recreere, ca parte integrantă a modului de viaţă, în vederea menţinerii sănătăţii individului şi a societăţii, în condiţii civilizate şi de siguranţă.

cupa orasului fieni 3 cupa orasului fieni 4cupa orasului fieni 1

Adaugă un Comentariu

*