Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SUCCES: Selena Bobeică, medalie de argint la festivalul de muzică uşoară din Belarus

SUCCES: Selena Bobeică, medalie de argint la festivalul de muzică uşoară din Belarus 

selena bobeica

Selena Bobeică, o copilă super-talentată din Târgoviște, elevă a Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” din Târgoviște și componentă a ”Clubului Victorioșilor”, a fost selectată, din sute de copii din toată lumea, să participe la ”Slaviabski Bazaar”, în Vitebsk, Republica Belarus, un festival grandios, patronat de chiar președintele acestei țări, Alexandr Lukașenko.

Selena a obținut Premiul Special al Asociației Mondiale a Festivalurilor și Medalia de Argint a WAF, precum și aprecierea și admirația publicului și a celorlalți participanți. Echipajul acestei expediții a fost alcătuit din: Selena Bobeică (micuța artistă), Lăcrămioara și Costin Bobeică (părinții vedetei) și Viorica și Victor Mihalache (instructorii ei și conducătorii ”Clubului
Victorioșilor”).

Străbătând România, Ungaria, Slovacia, Polonia, Belarus, Letonia și Lituania, cei cinci temerari au purtat cu mândrie tricolorul și iia românească, mai ales că partener oficial al deplasării a fost brandul ”I-motive” aparținând societății ”Portul Popular” (o realizare dâmbovițeană pe fonduri europene). Expediţia europeană a Selenei a durat 14 zile şi a însumat 4.250 de kilometri.

Toate impresiile de călătorie vor fi înglobate într-o carte, care va fi lansată la începutul anului școlar 2015-2016. Și, se pare că va avea și o continuare această expediție, pentru că premiul din Belarus i-a adus Selenei și o invitație la festivalul ”Asterisk”, care se va desfășura în luna octombrie la Prilep, în Macedonia.

Adaugă un Comentariu

*