Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » SUPERB! CSM Târgovişte s-a calificat în finală şi la volei

SUPERB! CSM Târgovişte s-a calificat în finală şi la volei 

volei CSM targoviste

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte trăieşte un adevărat vis în sezonul actual. Gruparea de lângă Turnul Chindiei a reuşit în această seară calificarea în finala Diviziei A1, după ce a a trecut în semifinale de Ştiinţa Bacău, campioana en-titre a României. Trupa lui Dragan Nesic a rezolvat ecuaţia calificării, chiar în fieful moldovencelor, acolo unde aproape nimeni nu mai credea că Târgoviştea poate să se impună din nou.

În ultimul duel cu Ştiinţa, CSM s-a dovedit din nou superioară şi a triumfat cu scorul de 3-1. În condiţiile existente, echipa târgovişteană a pătruns în finală, după ce şi-a asigurat victoria cu scorul general de 3-2, în faţa băcăuancelor.

În disputa din această seară, CSM a început perfect jocul, fapt care a făcut să-şi adjudece primul set fără emoţii (25-23). Pe următorul, dâmboviţencele l-au cedat (17-25), iar în ultimele două au făcut KO adversarul şi s-au impus cu 25-14 şi 25-21.

Prin această victorie superbă, CSM a demonstrat că ajuns una dintre cele mai valoroase echipe de volei feminin din ţară. De asemenea, acest succes răsunător împinge formaţia dâmboviţene să spere la cucerirea titulului naţional, o premieră istorică pentru voleiul dâmboviţean.

În marea finală a Diviziei A1, CSM va înfrunta pe CS Volei Alba Blaj. Primele două partide vor avea loc la Târgovişte, pe 18 şi 19 aprile, iar următoarele două la Blaj, pe 25 şi 26 aprilie. Dacă va mai fi nevoie şi de meciul decisiv, acesta se va ţine la Târgovişte, pe 30 aprilie.

În această săptămână, Clubul Sportiv Municipal Târgovişte a ajuns să înregistreze performanţe remarcabile, după ce atât echipa de volei, cât şi cea de baschet au reuşit accesul în finalele competiţiilor în care sunt angrenate.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*