Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 22, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SURSE: Deputatul Iulian Vladu îl „lucrează” la Bucureşti pe copreşedintele PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu?

SURSE: Deputatul Iulian Vladu îl „lucrează” la Bucureşti pe copreşedintele PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu? 

Dumitru Miculescu (stânga) - Iulian Vladu (dreapta)

Venirea lui Dumitru Miculescu şi a echipei sale la PNL a provocat rumoare în rândul liberalilor care visau să fie ei tătuci ai organizaţiei, să se mişte sau să nu se mişte nimic fără ştirea lor şi, eventual, activitatea politică să se desfăşoare mai la pas, fără să deranjăm prea mult adversarii. Să fim acolo!

Primul semnal că Miculescu nu este agreat de unii grei ai PNL Dâmboviţa a fost dat de 1 martie, când, la acţiunea de dăruit flori şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor din Târgovişte, mulţi liberali de frunte s-au pierdut în mulţime după primele minute.

Mai nou, aflăm că deputatul Iulian Vladu este otrăvit rău de tot din cauza numirii lui Dumitru Miculescu în funcţia de copreşedinte PNL Dâmboviţa. Se pare că Vladu ar fi încercat să obţină preşedenţia unică a organizaţiei dâmboviţene imediat ce a prins de veste că Ludovic Orban se va retrage, acceptând candidatura de primar general al Capitalei.

Mulţi spun că planurile de viitor ale lui Vladu au fost date peste cap de numirea lui Miculescu în fruntea PNL Dâmboviţa, cel mai de temut adversar al lui Adrian Ţuţuianu. Se vorbeşte că deputatul PNL de Dâmboviţa este interesat mai mult să obţină un nou mandat de parlamentar, decât să ridice scorul electoral al PNL Dâmboviţa.

Încă de anul trecut în media dâmboviţeană se titra, evident la nivel speculativ, despre anumite înţelegeri între Iulian Vladu şi Adrian Ţuţuianu, care culminau prin împărţirea judeţului în zone de interes politic, Vladu fiind preocupat îndeosebi de Colegiul Găeşti, unde a obţinut mandatul de demnitar. În schimb, ar fi trebuit să se implice mai puţin în lupta pentru Primăria Târgovişte şi în alte localităţi dorite de PSD.

Voci din interiorul PNL au lansat informaţia cum că, în ultimele zile, Iulian Vladu ar fi făcut pârtie la cabinetul copreşedintelui PNL Vasile Blaga pentru a-l înfiera cu mânie aproape proletară pe noul copreşedinte de la Dâmboviţa, Dumitru Miculescu. Probabil, se teme că ar putea pierde în toamnă Colegiul Găeşti, pe fondul căderii înţelegerii cu PSD. Iulian Vladu l-ar fi vorbit la Bucureşti de rău pe Miculescu, sperând că îl va determina pe Blaga să-l accepte pe el ca unic preşedinte al organizaţiei.

Situaţia este de-a dreptul de neînţeles pentru cei din PNL Dâmboviţa. Un om de afaceri de succes, un organizator incontestabil intră în rândurile unui PNL destul de adormit, pornit să câştige alegerile locale şi să transforme organizaţia într-una cu adevărat puternică şi tu, copreşedinte, Iulian Vladu, încerci să-l îndepărtezi? Curat murdar!

0 Răspunsuri la SURSE: Deputatul Iulian Vladu îl „lucrează” la Bucureşti pe copreşedintele PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu?

  1. moshu49

    bleah, politică de mahala (sau în șalvari?) de-ți vine să-l bați cu urzici :(
    asta dacă se verifică, dacă nu îmi retrag … urzicile 😉

     

Adaugă un Comentariu

*