Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Ameninţare cu bombă la Colegiul Constantin Carabella

TÂRGOVIŞTE: Ameninţare cu bombă la Colegiul Constantin Carabella 

alerta bomba

În această dimineaţă, instituţiile de presă din judeţul Dâmboviţa au fost anunţate printr-un SMS că, la Colegiul Naţional Constantin Carabella din Târgovişte se va desfăşura un exerciţiu antitero. La faţa locului, am constatat că instituţia de învăţământ era înconjurată de trupele speciale ale Jandarmeriei şi Poliţiei, înaramate până în dinţi. La fel, la Liceul de Arte Bălaşa Doamna. Trecătorii şi locuitorii din zonă s-au speriat, când au văzut desfăşurarea de forţe armate.

Surprinse au fost şi cadrele didactice din cadrul celor două şcoli, care nu au avut voie să intre în incintele unităţilor de învăţământ. Autorităţile au încercat să-i liniştească pe oameni, spunându-le, aşa cum anunţaseră şi presa, că este vorba despre un exerciţiu. Uimitor este că Inspectoratul Şcolar şi directoriii celor două licee nu fuseseră înştiinţate că urmează să se desfăşoare un exerciţoiu antitero. În realitate, se pare că a existat o ameninţare cu bombă.

Din fericire, elevii desfăşoară săptmâna aceasta programul „Şcoala altfel” şi nu erau în clase. Iată încă un semn de întrebare: Ce rost avea organizarea exerciţiului antitero acum? În final, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa a confirmat că a fost vorba despre o ameninţare cu bombă. VOM REVENI

Adaugă un Comentariu

*