Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Fără odihnă! 48 de intervenţii ISU în 48 de ore!

TELEORMAN: Fără odihnă! 48 de intervenţii ISU în 48 de ore! 

Incendiu Piatra Teleorman

Pompierii militari din judeţul Teleorman au intervenit, în ultimele 48 de ore, la 48 de evenimente, dintre care 33 de cazuri SMURD, 6 incendii şi 1 accident rutier produs pe DN 6, în localitatea Nanov. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Echipajul ISU a intervenit pentru sablarea părții carosabile și îndepărtarea celor două autovehicule, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții normale.

În ceea ce priveşte incendiile, trei au atras atenţia. La Turnu Măgurele, persoane rămase deocamdată necunoscute au dat foc anexei dintr-o gospodărie. Pompierii au salvat bunuri de 10.000 de lei, iar valoare pagubelor a fost estimată la 3.000 de lei. Cazul a fost preluat de poliţişti.

Incendiu Viisoara Teleorman

În comuna Viişoara, vâlvătaia s-a pornit de la aparatul de gătit care a fost aşezat pe mai multe materiale combustibile din dormitor şi lăsat apoi nesupravegheat. La sosirea echipajelor de intervenţie, exista pericolul propagării focului la întreaga locuinţă. Militarii au reuşit însă să-l lichidere cu rapiditate şi să salveze bunuri de 30.000 de lei.

În comuna Piatra, o ţigară aruncată la întâmplare de un trecător era să facă prăpăd în gospodăria unui localnic. Din fericire, pompierii au stins incendiul înainte să cuprindă locuinţa. Au ars două tone de baloţi de fân. Valoarea bunurilor salvate depăşeşte 40.000 de lei.

Adaugă un Comentariu

*