Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TELEORMAN: Medic de la Spitalul de Urgenţă Alexandria, cercetat pentru luare de mită!

TELEORMAN: Medic de la Spitalul de Urgenţă Alexandria, cercetat pentru luare de mită! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.europafm.ro)

Medicul internist Virgil Roşoiu, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, după ce a primit 300 de lei pentru a acorda îngrijiri medicale unui pacient. Dosarul este instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Marţi, 6 martie 2018, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie din Teleorman au efectuat percheziţii la Spitalul de Urgenţă Alexandria şi la domiciliul doctorului reclamat că, în data de 1 martie 2018, a primit suma de 200 de lei, după ce anterior mai băgase în buzunar 100 de lei.

Probabil denunţătorul a fost stimulat să anunţe organele de cercetare penală de faptul că, exact începând cu data de 1 martie, când doctorul Roşoiu cerea bani să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, a intrat în plată o nouă grilă de salarizare pentru medici şi asistenţi, una care le aliniază la retribuţiile la cele ale colegilor din Europa civilizată!

Managerul Spitalului de Urgenţă Alexandria a declarat, pentru Adevărul, că nu ştie ca medicul Virgil Roşoiu să mai fi fost implicat în alte incidente similare. Să fii călcat strânb doar acum sau, până în prezent, nu s-a găsit nimeni să-l reclame?

Răspuns la TELEORMAN: Medic de la Spitalul de Urgenţă Alexandria, cercetat pentru luare de mită!

  1. Marian

    Mi se pare normal…

     

Adaugă un Comentariu

*