Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Andrei Voican s-a impus la Cupa Politehnica

TENIS: Andrei Voican s-a impus la Cupa Politehnica 

voican

Tenismenul Andrei Voican a mers ceas la Cupa Politehnica din cadrul Circuitului Naţional FRT. Sportivul de la CS Târgovişte a fost de neoprit la concursul din Capitală, câştigând trofeul pus în joc, la categoria Under 12. Elevul lui Pompiliu Nedelcu l-a învins în finală pe Dario Ciobotaru, de la CS Dinamo Bucureşti, cu scorul de 6-2, 6-4.

Voican a plecat la Cupa Politehnica din postura de favorit 1, iar la final a devenit învingător, după ce a câştigat împotriva tuturor adversarilor care i-au ieşit în cale. Dacă în primul tur a avut liber, în următoarele două faze i-a eliminat pe Tudor Popovici (CS Dinamo Bucueşti) – 6-2, 6-2 şi pe Andrei Cupsa (CSŞ Făgăraş) – 6-0, 6-1. În sferturi, dâmboviţeanul a trecut de Alexandru Dumitru (AS Tenis Club Bucureşti) – 6-4, 6-0, iar în semifinale de Robert Guna (Tenis Club Stănică Craiova) – 6-3, 7-6 (3).

Alţi tenismeni dâmboviţeni care şi-au mai adjudecat trofee în cadrul Circuitului Naţional FRT în această săptămână au fost fraţii Papoe, Radu (U14) şi Cezar (10), la Trofeul Sportul Stundenţesc.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*