Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vasile Duţă, de la CS Târgovişte, a câştigat al doilea turneu în acest an!

TENIS: Vasile Duţă, de la CS Târgovişte, a câştigat al doilea turneu în acest an! 

Vasile Duţă - CS Târgovişte

Dâmbovițeanul Vasile Duță a terminat cu fruntea sus Cupa Dunlop-Renamed, găzduită de orașul Ploiești. Tenismenul de la CS Târgoviște și-a adjudecat trofeul pus în joc, la categoria U14, după ce a încheiat fără înfrângere turneul final al întrecerii. În disputa pentru primul loc al competiției, Duță a trecut, pe rând, de Alin Bara (Fibec Câmpina) – 7-6 (1), 6-4, Balint Belefalvi (CS Lechner Tennis) – 6-2, 6-2 și de Mircea Mortasifu (CS TCT Buzău) – 6-1, 6-0. Pentru târgoviștean, Cupa Dunlop-Renamed este al doilea turneu câștigat în acest an, după “Trofeul 4 Tenis”. Pe podium, la această Cupă, în spatele lui Duță, au încheiat Alin Bara și Balint Belefalvi.

Oana Marinescu, învinsă în finală

La același turneu, dar la feminin U14, Oana Marinescu a terminat pe locul al 2-lea. Jucătoarea legitimată la Sorana Sport Club Târgoviște a pierdut trofeul pus în joc, după ce s-a recunoscut înfrântă, în finală, de Michelle Wetherall (TC Stănică Craiova). În disputa cu olteanca, Oana s-a înclinat cu 5-7, 4-6. În schimb, în semifinale dâmbovițeanca a trecut de Ștefania Pantaia (AS Double Tenis Club) – 7-5, 6-2, iar în sferturi a depășit-o pe Anamaria Constantin (Asociația Altius Tenis Club), cu 6-0, 6-1.

Evelyn Neacșu a terminat pe locul 3

Evelyn Neacșu a reprezentat o altă dâmbovițeancă prezentă la Cupa Dulop-Renamed. La categoria U10, micuța sportivă de la CS Târgoviște a finalizat concursul pe locul 3, după ce a obținut o victorie pe tabloul principal și a înregistrat două eșecuri pe tabloul final. Succesul a venit în meciul cu Ștefania Nechita (CS TCT Buzău) – 6-4, 6-1, iar înfrângerile au survenit în fața Alexiei Tatu (CS TCT Buzău) – 2-6, 1-6 și Alesiei Moraru (AS Altius TC) – 5-7, 1-6.

Evelyn Neacşu - CS Târgovişte

Evelyn Neacşu – CS Târgovişte

În schimb, la categoria U12, Alessia Stan (CS Târgoviște) a părăsit turneul în primul tur, după ce a fost învinsă de Ana Vrabie (CSȘ Ploiești) – 1-6, 2-6.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*