Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vasile Duță, eliminat în optimi la Babolat Cup U14

TENIS: Vasile Duță, eliminat în optimi la Babolat Cup U14 

vasile duta

Tenismenul Vasile Duță nu a avut prea mulți sorți de izbândă la turneul Babolat Cup U14. Sportivul legitimat la CS Târgoviște s-a oprit în turul 2 al competiției găzduite de Chișinău, capitala Republicii Moldova. În faza optimilor, Duță a fost învins de ucraineanul German Samofalov, cu 6-0, 6-1. Târgovișteanul a arătat bine doar în meciul din runda inaugurală a întrecerii, când l-a depășit în trei seturi pe rusul Nikita Voronov, cu 2-6, 6-2, 6-0.

Duță a participat pentru prima dată la acest turneu, primind un wild-card din partea organizatorilor, după ce a devenit câștigătorul turneului TTM Cup U12, întrecere desfășurată tot în Moldova. La simplu, turneul a fost câștigat de românul Bogdan Manole, după ce l-a depășit în finală pe ucraineanul V. Bielinskyi, cu 6-3, 6-2.

În proba de dublu, unde a făcut pereche cu Mihai Fătu, Duță a atins sferturile de finală. Vasilică reprezintă unul dintre tenismenii de viitor ai Dâmboviței, alături de Radu Papoe, Vlad Breazu, Andrei Voican și Oana Marinescu.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*