Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » TENIS: Vasile Duţă, locul 2 la masters-ul internaţional GD Word Juniors

TENIS: Vasile Duţă, locul 2 la masters-ul internaţional GD Word Juniors 

duta tenis

Tenismenul dâmboviţean Vasile Duţă s-a aflat foarte aproape de a bifa un alt rezultat remarcabil la categoria Under 11. După ce a câştigat Selecţia Naţională, sportivul CS Târgovişte, coordonat de Sorin Erlic, s-a aflat la un pas de câştigarea masters-ul internaţional GD Word Juniors, desfăşurat în Antalya. Duţă s-a clasat pe locul 2 la turneul din Turcia, dar în acelaşi timp a fost şi unul dintre remarcaţii concursului.

În finală, dâmboviţeanul a cedat greu, în faţa malayezianului Daniel Imran Ahzly, în tie-break, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-7 (4). În schimb, până la disputa din ultimul act, Duţă a măturat cu toţii adversarii care i-au ieşit în cale. În primul tur, acesta l-a depăşit pe tunisianul Ben Wahedmajdi Abdel (6-2, 6-2), iar în sferturi l-a eliminat pe elveţianul Raffaele Mariani, tot în două seturi, 7-6 (5), 7-5. De asemenea, în semifinale, târgovişteanul l-a învins pe sirianul Azmeh Al Taym, cu 6-3, 6-1.

Pe de altă parte, în proba de dublu a turneului, Duţă a terminat tot pe poziţia secundă, după ce a făcut pereche cu bulgarul Vasyl Yazadzhiev. În momentul de faţă, Vasile Duţă reprezintă una dintre marile speranţe ale tenisului târgoviştean, alături de Vlad Breazu şi Radu Papoe.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*