Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 18, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TIMP LIBER: Trei zile de distracţie şi reduceri la Ploiești Shopping City!

TIMP LIBER: Trei zile de distracţie şi reduceri la Ploiești Shopping City! 

Sursa foto: postolatieva.com

Concursuri, premii la fiecare 30 de minute şi oportunitatea de a deveni un cover star! Asta îi aşteaptă pe cei care vor merge, în perioada 3 – 5 iulie, la Ploiești Shopping City. De asemenea, vizitatorii pot să se bucure de ofertele a peste 100 de magazine şi au de ales între articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de înfrumuseţare, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice, toate la preţuri reduse.

Mai mult, doamnele şi domnişoarele vor beneficia de make-up, hair styling, ședințe foto, oferite gratuit, dar și de concursuri cu premii. Toate aceste activități se vor desfășura sub tema celor mai hot trenduri ale verii, printre care se numără şi flash tattoos, coronițe din flori, împletituri, bucle dezordonate, cat eyes, red lips, bronze look make-up, bijuterii supradimensionate, pălăriile și ochelarii de soare statement.

În plus, cei care trec pragul centrului comercial vor avea șansa de a trăi experiența unui model de cover foto. Ploiești Shopping City a pregătit un studio foto mobil, unde toţi doritorii vor putea participa la o ședință foto şi vor fi imaginea unei coperţi de revistă. Aceştia vor avea posibilitatea să își aleagă accesoriile pe care le vor purta, de la ochelari de soare şi pălarii până la bijuterii statement în cazul domnişoarelor şi doamnelor. Imaginile vor fi publicate pe pagina de Facebook a mall-ului (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity), iar participanţii ce vor da tag și share imaginii de pe Facebook sunt înscrişi în concursul ce le poate aduce două ținute – una feminină și una masculină.

Activităţile vor avea loc vineri, între orele 16:00 – 20:00 şi sâmbătă și duminică în intervalul orar va fi 12:00-20:00.

Pe toată perioada weekend-ului, cei ce fac cumpărături în magazinele din Ploieşti Shopping City în valoare de minim 200 lei vor fi răsplătiţi cu premii supriză. Astfel, o dată la fiecare 30 min, primul client care se prezintă cu un bon de cumpărături la Info Desk va fi desemnat câştigător.

Adaugă un Comentariu

*