Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » ANUNŢURI » Top 5 ținute office recomandate pentru toamna lui 2017

Top 5 ținute office recomandate pentru toamna lui 2017 

moda

Noile tendințe în modă lansează adevărate provocări în rândul femeilor pentru care vestimentația este extrem de importantă. Ideile ce vizează ținutele office par să ia o cu totul altă direcție, implicând tonuri cromatice tot mai neobișnuite, croiuri ce depășesc cu mult actualele tipare office. Mai simplu spus, în această toamnă regulile par să nu se mai aplice în aceeași măsură, această categorie de ținute acceptând și influențe ale altor stiluri.

Pentru ca fiecare femeie să fie cât mai creativă atunci când vine vorba de asortarea pieselor vestimentare, DyFashion, un nume deja omniprezent în mediul online, iese în întâmpinarea celor ce iubesc moda, cu o serie de sfaturi ce vizează moda office actuală. De altfel, în cadrul magazinului online dyfashion.ro se găsesc diverse articole vestimentare potrivite pentru a alcătui ținute office impecabile.

Care sunt piesele vestimentare cheie în ținutele office specifice toamnei lui 2017?

Că poți să arăți office chiar și atunci când apelezi la haine din alte categorii vestimentare nu mai este demult un secret. Atât timp cât există inspirație în combinarea lor, rezultatele vor fi de la sine grăitoare.

Cardiganele și puloverele – prin aceste articole vestimentare se pot obține ținute office ireproșabile, desigur alese corect. Indiferent că este vorba despre un cardigan oversize sau unul strâmt, alegerea fustei potrivite pentru un efect deosebit este secretul. Poate fi vorba de un model conic, simplu sau cu imprimeuri. Cu toate acestea și pantalonii clasici pot contribui la obținerea unui efect de excepție. Totul stă în puterea de a realiza combinațiile potrivite.

Costumele – indiferent că este vorba despre sacou și fustă sau despre sacou și pantalon, acestea sunt fără îndoială un exemplu excelent de ținută office. Vestea bună pentru adeptele unui astfel de stil este că în această toamnă sunt în preferințe culorile vii, cele care sunt altceva decat clasicul negru sau tonurile de alb. Așadar, fără probleme se poate renunța la combinația clasică a costumelor negre cu cămăși albe. Nuanțele pastelate sunt de altfel în tendințe, rozul fiind chiar apreciat de cele ce preferă în orice vreme ținutele office.
Desigur nu este o regulă ca ținuta să fie alcătuită din două piese identice pentru a fi considerată costum. Diversele combinații de sacou și fustă, respectiv pantalon, sunt acceptate, deci cu atât mai multe sunt opțiunile. Chiar în cadrul paginii www.dyfashion.ro se găsesc astfel de articole, potrivite pentru un outfit office aparte.

Blugii – demult aceștia au început să fie introduși în ținutele office. Oferă lejeritate, dar și un aer impunător. Reflectă deschiderea persoanei ce îi poartă spre altceva, îndrăzneală pentru ideile noi. În combinației cu cămașa potrivită și un sacou pe măsură, chiar și blugii pot căpăta o tentă elegantă. Desigur, nimic nu trebuie dus la extrem, deci în nici un caz nu se recomandă tenișii ca încălțăminte. Tocurile sunt cele mai potrivite în acest caz sau, de ce nu, o pereche de mocasini.

Cămașa albă – experții DyFashion fac referire strict la cele cu accent femin aparte, ce includ detalii ca fundițele, mânecuțele, volane, gulere supradimensionate etc. Bineînțeles, nici nu iese din discuție faptul că cealaltă piesă vestimentară va fi reprezentată de o fustă midi cu imprimeu floral sau în carouri. Este soluția ideală pentru a constitui o ținută office ultra stylish în acest sezon. Este potrivită chiar și pentru a onora un cocktail.

Rochiile – sunt cele mai indicate în alcătuirea unor ținute office aparte, însă nu orice rochie poate oferi acea imagine fără cusur. Spre exemplu, modelele în pliuri, caracterizate de tonuri pământii, cât mai simple sunt o opțiune de preferat. Nu se lasă mai prejos nici cele din tricot, cu detalii minimaliste, tot în culori specifice toamnei.

De asemenea, rochiile cu croi asimetric, bordo sau bleumarin în combinație cu alb, sunt variante potrivite pentru ținute office demne de adevărate doamne.
Este foarte important ca indiferent de piesele vestimentare alese, să existe concordanță în tonuri. De asemenea, este necesar ca mărimea aleasă să fie și cea mai potrivită, mai ales în cazul rochiilor sau a fustelor.

Analizând colecțiile disponibile pe dyfashion.ro, fashionistele și cele cărora vestimentația le influențează starea de spirit găsesc o adevărată sursă de inspirație, ghid în alegerea celor mai potrivite articole vestimentare office. Prețurile sunt rentabile, iar calitatea produselor nu poate fi contestată. Sunt aspecte importante când vine vorba de îmbrăcăminte, iar magazinul online DyFashion excelează până în cel mai mic detaliu.

Sursa: e-advertising.co

Adaugă un Comentariu

*