Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » UMANITAR: Crucea Roşie Dâmboviţa merge, din nou, cu ajutoare la copiii din Republica Moldova!

UMANITAR: Crucea Roşie Dâmboviţa merge, din nou, cu ajutoare la copiii din Republica Moldova! 

ajutoare crucea rosie

Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, una dintre cele mai active structuri ale Organizaţiei. Echipa de conducere şi voluntarii desfăşoară permanent activităţi de sprijinire a familiilor şi comunităţilor defavorizate, plus acţiuni de pregătire tematică pentru intervenţii în caz de necesitate.

CITEŞTE ŞI: Consiliul Judeţean Dâmboivţa şi Crucea Roşie, alături de copiii Moldovei

Zilele acestea, Crucea Roşie Dâmboviţa pregăteşte transportul de ajutoare pentru copiii din Republica Moldova. 550 de pachete cu alimente şi materiale pentru igienă vor fi distribuite în Chişinău şi Raioanele Ialoveni şi Ştefan Vodă. Convoiul va pleca marţi din Târgovişte, iar în zilele de miercuri, joi şi vineri vor fi distribuite în special copiilor defavorizaţi.

„Fondurile pentru alcătuirea acestor pachete sunt asigurate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa dar şi de către sponsori generoşi. Pachetele igenice au fost primite ca sponsorizare de la firma Monte Bianco din Pucioasa, iar societatea Benetton ne asigură transportul ajutoarelor. Am mai fost sprijiniţi, prin subfiliala de Cruce Roşie Titu, de o serie de firme din acest oraş. Valoarea ajutoarelor pentru Moldova se ridică la aproximativ un miliard de lei vechi”, ne-a precizat Gheorghe Popescu – directorul Crucii Roşii Dâmboviţa.

Delegaţia de voluntari va participa, alături de conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, şi la sărbătorirea a 40 de ani de la înfiinţarea Raionului Ialoveni.

Adaugă un Comentariu

*