Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » UNPR: Organizaţia Dâmboviţa, exemplu de urmat pentru celelalte judeţe

UNPR: Organizaţia Dâmboviţa, exemplu de urmat pentru celelalte judeţe 

valeriu steriu

Preşedintele UNPR, deputatul Valeriu Steriu, s-a arătat a fi foarte mulţumit de modul în care s-a dezvoltat şi a performat Organizaţia Dâmboviţa a progresiştilor, condusă de tânărul Bogdan Manole. Liderul UNPR a venit astăzi la Târgovişte, însoţit de Liviu Neagu – secretarul general adjunct al partidului şi de senatorul Marian Vasiliev, pentru a participa la lansarea candidaţilor UNPR pentru funcţiile de primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali, eveniment ce s-a consumat la Clubul Studenţilor.

Valeriu Steriu a spus cu satisfacţie că formaţiunea pe care o conduce a reuşit să aibă candidaţi pentru funcţile de primar în peste 75% din localităţile României, iar listele de candidaţi pentru consiliile judeţene au fost depuse la nivelul întregii ţări. O adevărată performanţă pentru un partid măcinat de multă tensiune, supus unor presiuni politice externe, dar care a reuşit, la numai 6 ani de la înfinţare să rămână pe picioare, stabil, şi să participe în cursa pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.

Preşedintele UNPR Valeriu Steriu a mărturisit la Târgovişte că doreşte să modernizeze partidului, să aducă în organizaţie cât mai mulţi tineri. UNPR Dâmboviţa reprezintă un exemplu demn de urmat de alte filiale din ţară.

Foarte calculat şi precis în declaraţii, Valeriu Steriu s-a ferit să lanseze formule politice pentru viitor. Liderul UNPR a afirmat că, abia după consumarea alegerilor locale, progresişti vor stabili strategia de acţiune pentru următoarele luni, precum şi posibilele alianţe.

Adaugă un Comentariu

*