Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 18, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VIDEO: Primăria Răcari a desfundat drumurile din câmp cu turbina de zăpadă!

VIDEO: Primăria Răcari a desfundat drumurile din câmp cu turbina de zăpadă! 

Sursa foto: Facebook/Marius Caraveţeanu

Zăpada abundentă căzută în ultimele zile nu a reprezentat un impediment în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice de pe teritoriul administrat de Primăria oraşului Răcari. Utilajele de deszăpezire au acţionat non-stop pentru a preîntâmpina eventualele blocaje cauzate de viscol şi ninsorile puternice.

Edilul Marius Caraveţeanu a supravegheatîn permanenţă acţiunile de curăţare a drumurilor locale, dar şi a unor sectoare de drumuri judeţene. Astăzi, a lucrat din plin turbina pentru zăpadă, un utilaj modern ataşat pe un tractor puternic, care adună zăpada de pe carosabil şi o aruncă în câmp. Din câte am aflat, în judeţul Dâmboviţa, doar Primăria Răcari dispune de un asemenea utilaj, cu care au fost deszăpezite segmentele de drum Răcari-Ghimpaţi, Ghimpaţi-Vizureşti şi Ghimpaţi-Colacu, aproximativ 30 de kilometri.

Freza administraţiei de la Răcari a fost întrebuinţată şi pentru desfundarea tronsonului de drum judeţean Mavrodin-Colacu, dar şi a unor drumuri de exploatare agricolă folosite de fermierii din zonă.

„Nu am avut în această iarnă niciun drum blocat. Am stăpânit situaţia intervenind rapid cu utilajele aflate în parcul Primăriei. Suntem pregătiţi oricând să revenim pe trasee dacă iarna ne va ridica din nou probleme”, ne-a declarat Marius Caraveţeanu – primarul oraşului Răcari.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*