Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIZITĂ: Ambasadorul Republicii Cehe se întâlneşte cu oamenii de afaceri din judeţul Argeş

VIZITĂ: Ambasadorul Republicii Cehe se întâlneşte cu oamenii de afaceri din judeţul Argeş 

Sursa foto: bucharest.czechcentres.cz

O delegaţie cehă, condusă de Excelenţa Sa Vladimír Války – ambasadorul acestei ţări în România, se va afla joi, 28 aprilie 2016, în judeţul Argeş. Oaspeţii se vor întâlni cu prefectul Cristian Soare, cu şeful administraţiei judeţene – Florin Tecău şi cu preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş – George Caval. Ambasadorul Republicii Cehe în România şi colaboratorii săi în domeniul economic vor discuta apoi cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţ, la sediul Camerei de Comerţ.

Vladimír Války este absolvent al Facultăţii de Comerţ a Universităţii Economice din Bratislava şi al Facultăţii de Drept a Universităţii Caroline din Praga. A fost consul general al Republicii Cehe la Sao Paolo (Brazilia), director al Pavilionului Republicii Cehe la EXPO 2005 de la Aichi (Japonia), ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Cehe în Republica Angolă şi în Republica Democratică Sao Tome şi Principe, ambasador-charge d’affaires al R.Cehe în Republica Albania şi, din ianuarie 2015, este ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Cehe în România.

Adaugă un Comentariu

*