Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 1, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, victorioasă pentru a doua oară în retur

VOLEI: CSM Târgovişte, victorioasă pentru a doua oară în retur 

csm volei

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte şi-a asigurat o nouă victorie în returul campionatului. Vicecampioana României a bifat al 11-lea succes în Divizia A1, după ce a depăşit-o, în deplasare, pe CSM Lugoj, cu scorul de 3-1.

În disputa din Banat, CSM a început în forţă jocul, câştigând primele două seturi la aceeaşi diferenţă (25-21), iar apoi a apărut o relaxare în rândul târgoviştencelor, la capătul căruia adversarul şi-a adjudecat a treia manşă (22-25).

În schimb, formaţia lui Zoran Terzic a intrat în posesia tuturor punctelor puse în joc, după ce a devenit victorioasă în setul al patrulea (25-22). Cum mai este puţin timp până la meciurile tari din campionat şi Cupă, CSM Târgovişte a încercat în disputa de la Lugoj mai multe formule de echipă.

„Evoluţia fetelor noastre a fost una bună. Setul pierdut contează mai puţin. În acest joc am încercat diferite formule de joc pentru găsirea celei mai bune. Trebuia să facem, din nou, acest lucru pentru că ne pregătim de play-off, unde avem ca obiectiv calificarea în finală”, ne-a declarat delegatul echipei, Dragoş Bizdrigheanu.

Singura componentă a vicecampioanei care nu a evoluat la Lugoj a fost Sorina Marian, jucătoare ce nu a prins lotul de 12. Pe 3 februarie (ora 18:00), în runda a 14-a a Diviziei A1, CSM Târgovişte va da piept, pe teren propriu, cu Unic Piatra Neamţ.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*