Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Un individ suspectat că fură lemne a lovit pădurarul şi a avariat maşina Poliţiei!

DÂMBOVIŢA: Un individ suspectat că fură lemne a lovit pădurarul şi a avariat maşina Poliţiei! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: renasterea.ro)

Un incident nedorit s-a petrecut astăzi, 1 martie 2018, pe teritoriul comunei Crângurile, în satul Pătroaia. O patrulă alcătuită din poliţiştii din localitate şi pădurarul din zonă, Florin Anghel, a realizat o incursiune în pădurile din împrejurimi, pentru a decuraja furturile de material lemnos.

La un moment dat, oamenii legii s-au întâlnit pe traseu cu o furgonetă la volanul căreia se afla un individ din Pătroaia, cu care mai avuseră probleme şi pe care pădurarii îl suspectau că sustrage lemn din zăvoiele administrate de Ocolul Silvic Găeşti.

Autovehiculul a fost oprit în trafic de poliţist. Numai că bărbatul s-a dovedit a fi nervos nevoie mare şi a început scandalul. Spun sursele noastre că recalcitrantul şofer l-ar fi pălmuit pe silvicultor, după care ar fi spart un geam al maşinii de poliţie.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Un individ suspectat că fură lemne a lovit pădurarul şi a avariat maşina Poliţiei!

  1. Pingback: UPDATE: Hoţii de lemne care au bătut pădurarul şi au avariat maşina poliţiei sunt fugiţi! - incomod-media.ro

Adaugă un Comentariu

*